Santa Teresa

La vida, el pensament i l’obra de Santa Teresa de Jesús en el curs ‘Aula de la gent gran’

L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) ha iniciat aquest mes de gener un curs monogràfic amb motiu del V Centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús. El curs es clourà el dijous 26 de març.

El curs, que es divideix en tres blocs temàtics, s’està fent en horari de matí, de les 10.30 h. a les 11.30 h, i gira entorn la vida, el pensament, l’obra i la repercussió en l’Església i el món d’aquesta santa tan rellevant. D’entre els temes que s’estan tractant hi ha la situació política, religiosa, social i cultural del segle XVI, el vincle entre Santa Teresa de Jesús amb l’ordre carmelitana o els pares de l’Església, o bé la influència teresiana en la literatura cristiana, entre d’altres. Cada setmana un professor diferent imparteix el tema corresponent.

Aquest curs, obert a tothom, també ofereix la possibilitat de matricular-se solament en un dels blocs. El proper dijous, dia 5 de febrer, començarà el segon bloc referent a la part teològica i el dijous 5 de març s’iniciarà la part cultural del curs.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar el web de l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós www.insaf.cat, o bé posar-se en contacte amb la Secretaria de l’Institut, al Centre Tarraconense El Seminari (c/ Sant Pau 4, Tarragona), trucant al tel. 977 23 38 33 o bé escrivint un correu electrònic a l’adreça insaf@arqtgn.cat.

 

Exit mobile version